LLS2

Szögletes, keretes zuhanykabin | dupla görgők | betét:5 mm biztonsági üveg | Brillant profil | aszimmetrikus változatban is | ROLSHIELD üvegfelület kezelés
1111transparent02-5mm-intimglass21
emezo-brillant003
emezo-rolshield2
Lega Line fogantyú
Lega Line kiemelhető dupla alsó görgő
Lega Line dupla felső görgő
Brillant profil
Transparent üveg
Intimglass üveg
Leírás

 A Lega Line termékcsalád a két legsikeresebb szériát a Classic Line-t és a Proxima Line-t egyesíti, a két család közti ár és minőség kötelékét jelképezi. Ennek pedig számos magyarázata van.

A Lega Line kabinjai megoldást kínálnak minden problémára és elnyerik tetszését bármely ízlésnek. A zuhanykabinok íves vagy szögletes formája illeszkedik minden fürdőszobába, ráadásul 800-1600 mm-ig válogathatunk szélesség tekintetében.

A termékek magassága 1900 mm. Nagy előnye ennek a termékcsaládnak, hogy külön toldó profil kapható bármely ebben a sorozatban található, íves, szögletes zuhanykabinhoz, illetve zuhanyajtóhoz. A profil 15 mm-t tud növelni a hivatalos beépítési méretekhez képest.

A számos kombinációt ígérő termékcsaládhoz kiválóan illeszkednek akrilból vagy öntött műmárványból készült formatervezett zuhanytálcáink. A termék tökéletességét a brillant keret, az 5 mm biztonsági üveg, a fém zsanérozás és a megbízható dupla görgők is garantálják. A Lega Line zuhanykabinjai ízléses és elegáns elemei minden fürdőszobának, toló és nyíló ajtói belépést kínálnak egy olyan világba, ahol a zuhanyzás a  nap fénypontját jelenti. Az élményt pedig megkoronázza még a biztonság érzése, a kifinomult design és a pénztárcabarát ár is.